Compania A.I.C. CONSTRUCTION S.R.L. este o companie de constructii cu capital integrat privat, infiintata in anul 2000. Colectivul de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care-si desfasoara activitatea permite executarea lucrarilor „la cheie” in antrepriza generala, subantrepriza po ind de la proiectare, avizare, structura, finisaje, instalatii interioare: apa-canal, electrice, termice, ventilatii si design interior.

In procesul de cunoastere si abordare a potentialilor clienti, incercam tratarea fiecarei situatii personalizat, cu maximum de flexibilitate, astfel incat rezultatul sa fie intotdeauna un acord care sa duca raportul nevoi/posibilitati reale cat mai aproape de unitate. Oferim stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si nestructural si preluam din sarcina dvs. activitatile si domeniile aferente unui antreprenoriat general.

Prin sistemul de relatii construit la aceasta data, suntem conectati la tehnologii mode e, atat in verificarea proiectelor prezentate, imbunatatirea acestora cu solutii viabile si noi, cat si in executie.

Astfel, parcul tehnologic al societatii noastre este compus din: mijloace fixe de transport, autoutilitare cu platforme, autoutilitare, dubite si camioane tonaj mediu cu macara; sunt achizitionate pentru aceleasi scopuri de executie: 2 macarale autoridicatoare, 1 bob-cat dotat cu cupa si pikon, containere pentru depozitat materiale, containere pentru organizari de santier, masini speciale de taiat si fasonat otel beton – 4 buc, mai compactor, scule de mana profesionale, etc.

Din anul 2005, societatea este agreata in sistemul MLPAT de Managementul Caliattii, avan